Thursday, November 5, 2009

Can you name these Christmas songs

Thursday, November 5, 2009
oldbear typinghmmmm came across this little gem of a puzzle.
I think I can name one or two of them - question is can you name these Christmas songs???? Again leave your suggestions via the comment box
Enjoy
Papabear

Hmmm me thinks this needs some serious lateral thinking . . . . . . .

1. Oh, member of the round table with missing areas
Answer - O Holy Night

2. of the tinkling metal spheres
Answer - Jingle Bell Rock

3. Vehicular homicide was committed on Dad's mom by a precipitous darling
Answer - Grandma got run over by a reindeer

4. Wanted in December: top forward incisors
Answer - All I want for Christmas is my two front teeth

5. The apartment of two psychiatrists
Answer - The Nutcracker suite -(not sure what this has got to do with Christmas??!!)

6. The lad is a diminutive percussionist
Answer - Little Drummer Boy

7. Sir Lancelot with laryngitis
Answer - Silent Night

8. Decorate the entryways
Answer - Deck the halls

9. Cup-shaped instruments fashioned of a whitish metallic element
Answer - Silver Bells

10. Oh small Israel urban center
Answer - O little town of Bethlehem

11. Far off in a haybin
Answer - Away in a manger

12. We are Kong, Lear, and Nat Cole
Answer - We three Kings

13. Duodecimal enumeration of the passage of the yuletide season
Answer - The twelve days of Christmas

14. Leave and broadcast from an elevation
Answer - Go tell it on the mountain

15. Our fervent hope is that you thoroughly enjoy your yuletide season
Answer - We wish you a merry Christmas

16. Listen, the winged heavenly messengers are proclaiming tunefully
Answer - Hark the Herald Angels sing

17. As the guardians of the woolly animals protected their charges in the dark hours
Answer - Shepherds watched their flocks by night

18. I beheld a trio of nautical vessels moving in this direction
Answer - I saw three ships

19. Jubilation to the entire terrestrial globe
Answer - Joy to the World

20. Do you perceive the same vibrations which stimulate my auditory sense organ?
Answer - Do you hear what I hear?

21. A joyful song of reverence relative to hollow metallic vessels which vibrate and bring forth a ringing sound when struck
Answer - Carol of the Bells - (Never heard that one before)

22. Parent was observed osculating a red-coated unshaven teamster
Answer - I saw mommy kissing Santa Claus

23. May the Deity bestow an absence of fatigue to mild male humans
Answer - God rest Ye merry Gentlemen

24. Rose-colored uncouth dolf is aware of the nature of precipitation,
Answer - Rudolph the red nosed reindeer

bear print

3 Leave ur comment here:

bek.w said...

hahaha some are the same as last time yes!
far off in a haybin-away in a manger
6-little drummer boy
10-oh little town of bethlehem
12-we three kings?
15-we wish you a merry christmas
16-hark the herald angels sing
17-as shepherds watched their flocks by night
19-joy to the world
is 21 jingle bells?

want to say 22-i saw mummy kissing santa clause
23-may God rest ye merry gentleman
sorry, should have let someone else have a go...there's still some left! but i'm in a christmasy mood now :)

bek.w said...

is 3 grandma got run over by a reindeer! i wasn't sure about the precipitous bit but then it all clicked :D
love that song

oldbear's trip said...

hmmm ok - most of them work for me - took a loooooong time for nr 12 to click - doh - slaps forehead!!
Good stuff - will enter those i'm comfy with being right

 
◄Design by Pocket